Beaujolais Landsbyer
Traditionel Beaujolais-metode: Semicarbonisk maceration.
Vinen hviler i rustfrit stål for at bevare
hele den sprøde frugt, der er typisk for Beaujolais.
SMAGSNOTER
Intens og dyb rubinrød farve med skinnende reflekser.
Udtryksfuld, næsen byder på krydrede, ristede og vaniljeagtige aromaer
samt frugtige nuancer af brombær og surkirsebær.
Angrebet i munden er fyldt med harmoni, rund og
lækkert. Ganen afslører ristede og vaniljeagtige smagsnuancer,
blandet med små sorte frugter.
MAD- OG VINPARING
Server ved ca. 15°C til en stegt kanin, en grillet entrecôte eller
en blodpølse med stegte æbler. Den vil også
komplementere oste som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne.
Region: Beaujolais
Druetype: Gamay Noir
Vingård: granitjord – kontinentalt klima